Türk Telekom

Hizmet Sağlayıcı

TÜRK TELEKOM

“Şirket bünyesinde CAD uygulamalarını kullanan çok sayıda kullanıcımız mevcut. Özellikle bu uygulamaların yüksek maliyetleri nedeniyle; şirketimiz açısından bütçesel anlamda bir tasarruf elde edebilmek, lisans maliyetlerimizi azaltmak adına alternatif CAD uygulamalarını araştırdığımız bir dönemde, ETİ BİLGİSAYAR’ın ZWCAD uygulamasını bizlere tanıtmasıyla bu uygulama ile tanışma fırsatımız oldu.

ZWCAD uygulamasının kalıcı-network lisans modeline sahip olması ve düşük maliyeti nedeniyle uygulamayı test etmek istedik.2019 yılında bir POC çalışması başlatarak, CAD uygulamalarını aktif kullanan kullanıcılarımıza bu uygulamayı önerip, uygulamayı aktif kullanmalarını ve sonrasında bize geri dönüş yapmalarını istedik. Kullanıcılarımız, ZWCAD uygulamasının CAD uygulamalarının bilinen ara yüzüne sahip olması, Türkçe dil desteği artı yönleri olmasıyla beraber çalışmalarını rahatlıkla ve bir sorunsuz yapabildikleri yönünde olumlu bildirimlerde bulundular. Kullanıcılarımızdan gelen bu olumlu geri dönüşler neticesinde ZWCAD uygulamasının satın alımını yaparak 2020 yılında yaygınlaştırmaya başladık.

Alternatif ve daha düşük maliyetteki ZWCAD uygulamasının yaygınlaşmasıyla beraber lisans bütçemizde tasarruf etmiş olduk. CAD uygulamalarında tek bir ürüne bağımlılığımızı ortadan kaldırdık. ZWCAD uygulamasının network lisanslama modeline sahip olması neticesinde şirket içerisinde çok sayıda kullanıcımıza CAD uygulamasına erişim olanağı sağladık. Bu sayede şirket içerisinde kullanıcı memnuniyeti sağlamış olduk.

Kullanıcılarımız ilk başlarda alışmış oldukları CAD uygulaması dışında alternatif bir uygulamaya ön yargı ile yaklaşıyordu. Fakat ZWCAD uygulamasını kullandıkça, ön yargılarından kurtulup, alternatif bir yazılımla da çalışmalarını sorunsuz bir şekilde yapabildiklerini görmüş oldular. Bunun neticesinde uygulama şirket içerisinde daha da fazla yaygınlaşmaya başladı.

Şirketimize, hem maliyet anlamında hem de uygulama bağımlığını ortadan kaldırıp alternatif bir yazılım olması nedeniyle ZWCAD uygulaması avantaj sağlamıştır. Uygulamayı bizlere öneren, tanıtan ve süreç içerisinde desteklerinden dolayı ETİ Bilgisayar’a teşekkür ederiz.”

Adem KONYA
Türk Telekom – Kullanıcı Çözümleri&Destek Opr.Kd.Uzmanı

Create your account