FUZUL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI

fuzul_yapi_ref
İnşaat

FUZUL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI

 

İstanbul Başakşehir ilçesinde inşaat alanında faaliyet gösteren ve Borsa İstanbul’da işlem gören Şirketimiz Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin Genel Merkez ve Şantiyelerinde görev yapmakta olan Mimar, Mühendis ve Teknik Yöneticilerimiz yıllardır piyasa lideri olan bir CAD uygulamasını kullanmaktaydılar.

Özellikle bu uygulamanın yüksek maliyetleri nedeniyle Şirketimiz açısından bütçesel anlamda bir tasarruf elde edebilmek, lisans maliyetlerimizi azaltmak adına alternatif CAD uygulamalarını araştırdığımız bir dönemde, Eti Bilgisayar’ın ZWCAD uygulamasını bizlere tanıtmasıyla bu uygulama ile tanışma fırsatımız oldu.

ZWCAD uygulamasının kalıcı-network lisans modeline sahip olması ve de düşük rakiplerine göre maliyetinin düşük olması nedeniyle uygulamayı temin etmeye karar verdik. İlk başlarda Personelimiz alışkanlıklarından dolayı ZWCAD programına ön yargılı yaklaşmalarına rağmen, ZWCAD uygulamasının diğer CAD uygulamalarının bilinen ara yüzüne sahip olması, Türkçe dil desteği gibi artı yönlerinden dolayı kısa sürede bu ön yargılarını kırıp herhangi bir aksaklık yaşamadan çalışmalarını rahatlıkla ve herhangi bir sorun yaşamadan yapabildikleri yönünde olumlu bildirimlerde bulundular. Alternatif ve daha düşük maliyetteki ZWCAD uygulamasının yaygınlaşmasıyla beraber lisans bütçemizde tasarruf etmiş olduk. CAD uygulamalarında tek bir ürüne bağımlılığımızı ortadan kaldırdık. ZWCAD uygulamasının network lisanslama modeline sahip olması neticesinde çok sayıda kullanıcımıza CAD uygulamasına erişim olanağı sağladık ve kullanıcı memnuniyeti sağlamış olduk.

Bunun neticesinde ZWCAD şirket çalışanlarımız tarafından benimsenmiş, sanki yıllardır kullanıyormuşçasına bir deneyim elde etmişlerdir. Hem maliyet anlamında hem de uygulama bağımlığını ortadan kaldırıp alternatif bir yazılım olması nedeniyle ZWCAD uygulaması şirketimize tasarruf elde imkanı sağlamıştır. Uygulamayı bizlere öneren, tanıtan ve süreç içerisinde desteklerinden dolayı ETİ Bilgisayar’a teşekkür ederiz.

Hüseyin ÖZGÜL

Personel ve İdari İşler Amiri 

Create your account