NORDEN SHIP DESIGN

Tersane

NORDEN SHIP DESIGN

2009’dan beri ZWCAD lisansına sahip olan firmamız, Türkiye’de bu yazılımla tanışan ve kullanmaya başlayan ilk şirketlerden biri oldu. Bu tercihimizin arkasında yatan en büyük sebepler, diğer CAD programlarıyla tam uyum içinde olması ve fiyat/fayda dengesi konusunda diğer yazılımlara kıyasla rakipsiz bir konumda olmasıydı. Ayrıca düzenli yükseltmelerle her zaman güncel kalabilme imkanı sunması da tercihimizi güçlendiren bir etken oldu.

ZWCAD’in kalıcı lisans imkanı ve isteğe bağlı uygun fiyatlı yükseltme seçenekleri sayesinde yazılım maliyetlerimizi kontrol altında tutabiliyoruz. Tasarım ekibimiz, ZWCAD’e hızlı bir şekilde adapte olabiliyor çünkü ZWCAD, diğer CAD yazılımlarına benzer bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bu da iş verimliliğimizde herhangi bir kayıp olmadan süreçlerimizin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlıyor.

ZWCAD’in sunduğu avantajlar, esneklik ve uzun vadeli ekonomik çözümler, şirketimizin CAD yazılımları konusundaki arayışını sonlandırdı ve uzun yıllara dayanan kullanım deneyimini sağladı.

ZWCAD ve yerel distribütörü ETİ BİLGİSAYAR’ın müşteri dostu işbirliği ve teknik desteği ise güvenilir bir iş ortaklığı sağlamaktadır.

Emre Çeliktel
Yetkili Müdür

Create your account